Voordelen schermverzekering


✓   Wereldwijd gedekt tegen schade aan het scherm

Waar je je toestel ook laat vallen, de schade aan je display is gedekt. En in de meeste gevallen ben je binnen 24 uur weer mobiel.


✓   
Elke smartphone of tablet (oud en nieuw) kan worden verzekerd

Is je toestel gloednieuw? Of heb je hem al een jaar in je bezit? Elk toestel kun je bij ons verzekeren tegen schade aan het scherm. Let er wel op dat er op toestellen ouder dan 14 dagen een no-claim periode van 3 maanden geldt.


✓   
Standaard verzekeren van smartphone of tablet voor €3 per maand

Heb je een nieuwe iPhone of een Samsung van twee jaar oud? Dat maakt ons niet uit. Wij verzekeren elk toestel, van elk merk en de maandelijkse premie is standaard 3 euro.


✓   
Eenvoudig online af te sluiten van verzekering mobiel of tablet

Een Displayverzekering afsluiten is heel eenvoudig. We hebben enkele persoonsgegevens, toestelgegevens en een IBAN nummer nodig waar wij de 3 euro per maand op incasseren. Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging.


✓   Toestel hoef je niet altijd op te sturen

Onverhoopt schade aan je scherm opgelopen? Daar heb je gelukkig een Displayverzekering voor afgesloten. De schade meld je via de website en de schadeafhandeling verloopt eenvoudig en snel. Het toestel hoef je niet altijd op te sturen. Er is wellicht wel een reparateur bij jou in de buurt. 

Sluit snel een Displayverzekering af!

Heb jij een vraag? Wij zijn bereikbaar via:

Tel 0900 20 20 759

info@displayverzekering.nl