Apple iPad beeldscherm/display verzekeren


Series kijken, je social media kanalen checken of gewoon lekker surfen over het web. Dat is op een tablet toch net even fijner dan op je smartphone. Tenzij je een dikke barst in het scherm van je iPad hebt! En wat als je je Apple toestel niet verzekerd hebt? Dan betaal je een flinke rekening voor het repareren van het scherm van je iPad. Verzeker je iPad tegen de meest voorkomende schade op dit moment: scherm schade. Slechts 3 euro per maand!

Hoe werkt de schermverzekering?
Het scherm van je iPad is met een Displayverzekering verzekerd tegen elke vorm van scherm schade. Het is de meest voorkomende schade op dit moment en dat is niet zo gek. Welke risico's loopt jouw Apple toestel nou eigenlijk? Als je deze alleen binnenshuis gebruikt niet veel natuurlijk. Je iPad laten vallen is wel een groot risico. Zeker omdat het grote scherm van een iPad erg kwetsbaar is. Voor 3 euro per maand kun je dit grote risico dekken.  

apple ipad verzekeren

Voordelen van de schermverzekering:

displayverzekering Wereldwijd je Apple iPad verzekerd voor 3 euro p/m.

displayverzekering Zowel oude als nieuwe Apple iPads zijn te verzekeren.

displayverzekering Professionele en snelle Apple reparatie.

displayverzekering Landelijke dekking reparatiepunten.


Scherm schade opgelopen aan je iPad?
Wanneer jij je tablet onverhoopt een keer laat vallen is de kans op een barst in het scherm erg groot. Gelukkig ben je daar met een Displayverzekering voor verzekerd. Via de schadeafdeling dien je een claim voor je iPad in. Vervolgens ontvang je informatie over het reparatieproces. Vaak kun je bij een reparateur bij jou in de buurt meteen terecht. De schade aan je Apple toestel is dan vaak binnen een paar uur gerepareerd. De factuur stuurt de reparateur op naar ons. Je hoeft dus geen geld voor te schieten. Zodra wij de factuur voor het repareren van het scherm van je iPad ontvangen hebben wordt alleen het Eigen risico van je rekening geïncasseerd. Dit is een bedrag van 25 euro. 

Wil je je iPad ook voor 3 euro per maand verzekeren tegen schade aan het scherm? Sluit dan snel een Displayverzekering af!

Heb jij een vraag? Wij zijn bereikbaar via:

Tel 0900 20 20 759

info@displayverzekering.nl