iPad of tablet verzekeren met onze tablet verzekering


De tablet/iPad is niet meer weg te denken!

Ruim 61% van de huishoudens in Nederland is in het bezit van een tablet. En 1 op de 5 huishoudens heeft er zelfs twee! Het belang van een tablet in veel huishoudens wordt door deze cijfers wel duidelijk. En dat is natuurlijk ook niet gek. Series kijken, je social media accounts checken, beeldbellen of gewoon surfen over het web. Met het grote scherm van een tablet is dat heerlijk, maar niet als er een enorme barst in je display zit!

Schade aan display/beeldscherm is de meest voorkomende schade

Een tablet vasthouden is nog best lastig. Wie heeft een tablet dan ook niet een keer laten vallen? Het scherm van een tablet heeft een enorm groot oppervlak en dus loop je een groot risico schade op te lopen aan het display. 

Het vervangen van een scherm is een dure reparatieTablet verzekeren tegen glasbreuk

Naast het feit dat tablets kwetsbaar zijn is een schermreparatie ook erg duur. Je betaalt al snel een bedrag ver boven de 100 euro en voor sommige merken betaal je al snel ruim 200 euro. Waarom is een reparatie zo duur? Dat heeft vooral te maken met het feit dat je niet alleen je lcd moet vervangen, maar ook het touchscreen dat er nog achter zit. 

Verzeker alleen de display van jouw tablet

Wie het risico op een kapot scherm en een dure reparatie wilt voorkomen doet er goed aan een tablet te verzekeren. Toch sluiten weinig tablet bezitters een verzekering af. Die hoge maandelijkse premie ga je toch voelen in de portemonnee en waarom zou je betalen voor het risico dat je accessoires verliest, je batterij het niet meer doet of de software (zoals iOS en Android) slecht functioneert? Zijn dat problemen anno 2016 die nog erg geregeld voorkomen onder de grote merken? Dat valt best mee. Waarom verzeker je niet alleen het scherm?

Voorkom een dure reparatie van je tablet

Met een Displayverzekering is alleen verzekerd wat jij het meest belangrijk vind: het beeldscherm van jouw tablet. Niks meer en niks minder. Alle toestellen, jong of oud, kunnen worden verzekerd en dat voor slechts 3 euro per maand! En mocht je onverhoopt toch de meest voorkomende schade (een barst in het scherm) oplopen, dan ben jij in ieder geval gedekt. Via enkele stappen meld je de schade aan op de website en voor je het weet loopt jij met een geaccepteerde schadeclaim naar een reparateur bij jou om de hoek. Jij een prachtig nieuw scherm en de dure reparatie betalen wij.

Wil jij ook voor slechts 3 euro per maand een Displayverzekering afsluiten? Meld je dan snel aan!

Lees meer over Apple iPad verzekeren | Lees meer over Samsung tablet verzekeren

Heb jij een vraag? Wij zijn bereikbaar via:

Tel 0900 20 20 759

info@displayverzekering.nl