Samsung Edge scherm verzekeren


De Samsung Edge is misschien wel de beste smartphone van dit moment. Op het ontwerp zijn in ieder geval geen concessies gedaan. Zorgeloos genieten van dit toestel van Samsung? Verzeker het scherm van de Samsung Edge direct! Mocht je het toestel onverhoopt een keer laten vallen dan kun je rekenen op een kapot scherm. Het toestel is kwetsbaar en de reparatie van een scherm van een Samsung Edge is enorm prijzig! De schermschade reparaties van deze Samsung toestellen behoren tot de duurste reparaties. 

Ontloop een dure schermreparatie voor 3 euro per maand
Met een Displayverzekering ontloop jij dure allrisk abonnementen en verzeker jij je Samsung Edge tegen scherm schade. De meest voorkomende schade op dit moment en één van de duurste reparaties! Dit risico kun je voor 3 euro per maand afdekken. Je verzekert je Samsung Edge voor minimaal 12 maanden. Na deze periode is de verzekering maandelijks opzegbaar. Maar zoals eerder gezegd; het risico op een dure schermreparatie afdekken voor 3 euro per maand is op dit toestel geen overbodige investering. 

samsung edge smartphone verzekeren

VOORDELEN BEELDSCHERM VERZEKERING SAMSUNG EDGE

displayverzekering Wereldwijd je Samsung Edge verzekerd tegen scherm schade.

displayverzekeringZowel oude als nieuwe Samsung smartphones en tablets zijn te verzekeren.

displayverzekering Professionele en snelle Samsung reparatie van het beeldscherm.

displayverzekering Landelijke dekking reparatiepunten. 

 

Schade? Samsung Toestel hoef je niet op te sturen
Heb jij je Samsung Edge laten vallen en kijk je nu naar een flinke barst in je scherm? Met een Displayverzekering wordt je Samsung toestel snel en professioneel gerepareerd. Door onze landelijke dekking kun je vaak dezelfde dag nog bij een reparateur terecht. Uiteraard bij jou in de buurt. En de factuur? Die betalen wij. 

Verzeker je Samsung Edge tegen de meest voorkomende schade! Klik hier om verzekering voor je scherm af te sluiten. 

Heb jij een vraag? Wij zijn bereikbaar via:

Tel 0900 20 20 759

info@displayverzekering.nl