Apple iPhone 6 scherm verzekeren


De iPhone 6 is het topmodel van Apple. Door het grote scherm scroll je heerlijk door al je social media kanalen. Maar dat grote scherm is ook kwetsbaar. Schermschade is verreweg de meest voorkomende schade op dit moment. Daarnaast is het repareren van een iPhone 6 scherm ook nog eens erg duur. Uiteraard kun je je Apple toestel laten verzekeren. Maar waarom zou je een heel toestel laten verzekeren? Een iPhone 6 is een bijzonder goed toestel. Verzeker daarom alleen het meest kwestbare deel van de iPhone 6: het beeldscherm. 

Verzeker je iPhone 6 tegen scherm schade. Slechts 3 euro per maand
Met een Displayverzekering is je Apple toestel verzekerd tegen elke schade aan het scherm. Slechts een barst? Of een gebroken scherm? Het scherm wordt vervangen en altijd vergoed. De verzekering heeft een minimale looptijd van 12 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar. Een nieuw toestel is direct verzekerd. Is je iPhone 6 ouder dan 14 dagen? Dan geldt er een no-claim periode van 3 maanden. Het is dus ook mogelijk oude Apple toestellen te verzekeren tegen scherm schade.

iPhone 6S

Voordelen van het verzekeren van het scherm
  Wereldwijd je iPhone verzekerd tegen scherm schade.

 Zowel oude als nieuwe Apple smartphones en tablets zijn te verzekeren.

 Professionele en snelle iPhone reparatie beeldscherm.

Landelijk netwerk reparatiepunten voor kapotte iPhone's.


Schade aan het scherm is zo opgelost
Is je iPhone 6 gevallen en kijk je nu naar een grote barst in je scherm? Erg vervelend. Maar met een Displayverzekering kijk jij al snel naar een nieuw scherm. Via de website meld je de schade aan en vervolgens ontvang je een geaccordeerde schadeclaim. Met dit bewijs ga je naar een aangewezen reparateur en laat je het scherm van je Apple toestel direct repararen. De factuur stuurt de reparateur naar ons. Je hoeft dit bedrag dus niet af te rekenen. Na ontvangst van de factuur schrijven wij alleen het Eigen risico van 25 euro van je bankrekening af. 

Wil jij je iPhone 6 direct verzekeren tegen scherm schade? Sluit dan nu een Displayverzekering af!

Heb jij een vraag? Wij zijn bereikbaar via:

Tel 0900 20 20 759

info@displayverzekering.nl