Je mobieltje of iPhone verzekeren met onze smartphone verzekering


Een barst in het scherm van je smartphone? Wie herkent het niet?

Het is de meest voorkomende schade op dit moment en uit onderzoek blijkt zelfs dat 1 op de 10 Nederlanders rond loopt met een kapot scherm! Zijn wij dan zo onvoorzichtig? Waarschijnlijk niet. Omdat smartphones tegenwoordig allemaal voorzien zijn van een groot scherm, maakt dat het toestel enorm kwetsbaar. Een groot oppervlak loopt natuurlijk sneller een beschadiging op dan een klein oppervlak.

Het vervangen van een scherm is een dure reparatie

Naast het feit dat smartphones kwetsbaar zijn is een schermreparatie ook erg duur. Je betaalt al snel een bedrag ver boven de 100 euro en voor sommige merken betaal je ruim 200 euro. Waarom is een reparatie zo duur? Dat heeft vooral te maken met het feit dat je niet alleen je lcd moet vervangen, maar ook het touchscreen dat er achter zit.

Smartphone verzekeren tegen glasbreuk

Verzeker alleen het display van jouw smartphone

Wie het risico op een kapot scherm en een dure reparatie wilt voorkomen doet er goed aan een smartphone te verzekeren. Toch sluiten weinig smartphone bezitters een verzekering af. Die hoge maandelijkse premie ga je toch voelen in de portemonnee en waarom zou je betalen voor het risico dat je accessoires verliest, je batterij het niet meer doet of de software (zoals iOS en Android) slecht functioneert? Zijn dat problemen anno 2016 die nog vaak voorkomen onder de grote merken? Dat valt best mee. Waarom verzeker je niet alleen het scherm?

Voorkom een dure reparatie met de smartphone verzekering

Met een Displayverzekering is alleen verzekerd wat jij het meest belangrijk vindt: het beeldscherm. Niks meer en niks minder. Alle toestellen, jong of oud, kunnen worden verzekerd en dat voor slechts 3 euro per maand! En mocht je onverhoopt toch de meest voorkomende schade (een barst in het scherm) oplopen, dan ben jij in ieder geval gedekt. Via enkele stappen meld je de schade aan op de website en voor je het weet loopt jij met een geaccepteerde schadeclaim naar een reparateur bij jou om de hoek. Jij bent snel weer mobiel en de dure reparatie betalen wij.

Wil jij ook voor slechts 3 euro per maand een smartphone displayverzekering afsluiten?
Meld je dan snel aan voor de smartphone verzekering

 

Lees meer over Apple iPhone verzekeren | Lees meer over Samsung Edge smartphone verzekeren

Heb jij een vraag? Wij zijn bereikbaar via:

Tel 0900 20 20 759

info@displayverzekering.nl