Smartphone scherm reparatie


De smartphones van tegenwoordig zijn prachtig om te zien. Helaas zijn ze niet altijd zo robuust als de 'koelkasten' die een jaar of tien geleden de markt domineerden. Smartphones werken sneller, kunnen meer en zijn mooier, maar ze brengen andere problemen met zich mee. Een kapot scherm bijvoorbeeld. Heel onhandig, als je de bediening volledig via je scherm doet.

En als je al eens een kapot scherm hebt gehad, dan weet je dat een scherm reparatie behoorlijk in de papieren kan lopen. Om over het vervangen van je telefoon nog maar niet te spreken! Gelukkig is daar een oplossing voor: Displayverzekering. Met Displayverzekering verzeker je het scherm van je oude én nieuwe smartphone heel erg goedkoop. Schade wordt altijd vergoed!

Ongeluk in een klein hoekje

Als het gaat om het scherm van een telefoon of een tablet, dan zit een ongeluk in een klein hoekje. Soms hoeft een toestel niet eens hard op de grond te vallen om te beschadigen; een klap op de verkeerde hoek kan al funest zijn. Het is dan fijn als je weet dat je scherm reparatie gewoon vergoed wordt. En dat al tegen een laag vast bedrag per maand!

Displayverzekering biedt verzekeringen voor jezelf of voor het hele gezin. Met één polis verzeker je alle smartphones en tablets van je hele gezin. Heb je een kapot scherm? Dan wordt dat snel en vakkundig uitgevoerd door een reparateur bij jou in de buurt. Je hoeft het toestel hiervoor niet op te sturen en bent het dus nooit lang kwijt.

Scherm reparatie tablet

Voor tablets geldt eigenlijk hetzelfde als voor telefoons: een tablet is kwetsbaar en als het ongelukkig terecht komt, is een scherm zo kapot. Een scherm reparatie van een tablet is ook behoorlijk duur; in veel gevallen is reparatie niet eens interessant. Tenzij je natuurlijk verzekerd bent bij Displayverzekering. Dan valt je schade gewoon onder de polis.

Het maakt voor ons niet uit hoe oud je tablet is; je kunt zowel je oude als je nieuwe toestellen verzekeren. Elke smartphone of tablet kan bij ons verzekerd worden tot een bedrag van maximaal 250 euro. Je betaalt bovendien eenmalig een bedrag aan poliskosten. Dit bedrag wordt per toestel in rekening gebracht. De minimale looptijd van de verzekering is 12 maanden. 

Telefoonscherm reparatie: goedkoop en goed

Smartphone / iPhone reparatie dealersAls je telefoonscherm kapot is en in aanmerking komt voor reparatie, dan hoef je alleen maar de schade bij ons te melden. Je bent namelijk gedekt voor de kosten van een reparatie van je telefoonscherm. Dat is altijd goedkoop! Je kunt gewoon via de website inloggen en je schade doorgeven. Vervolgens krijg je een melding over de verdere afhandeling van de schade.

De schade kan in de meeste gevallen gerepareerd worden door een professional bij jou in de buurt. De reparateur stuurt de factuur voor de reparatie rechtstreeks naar ons toe. Wij betalen de factuur en jij hebt er geen omkijken naar. Het enige dat jij hoeft te betalen is een eigen risico. Dit bedrag is 25 euro bij de eerste schade en wordt verhoogd bij meerdere schades.

Scherm reparatie via Displayverzekering

 

Wil je zeker weten dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan als jouw telefoonscherm of tabletscherm toe is aan een reparatie? Sluit dan nu een verzekering af bij Displayverzekering. Dit kan gemakkelijk online en je hebt er slechts een paar minuten voor nodig. Je krijgt vervolgens per e-mail alle gegevens over je verzekering en dekking toegestuurd.

Heb je nog vragen over hoe de verzekering precies werkt, of jouw toestel in aanmerking komt voor een verzekering of iets anders? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 0900-20 20 759 of door een e-mailtje te sturen naar info@displayverzekering.nl. 

 

Heb jij een vraag? Wij zijn bereikbaar via:

Tel 0900 20 20 759

info@displayverzekering.nl