Zakelijk schade melden display/scherm


Heeft u een onzorgvuldige collega aan uw desk staan met een kapot scherm van zijn zakelijke toestel? Geen probleem, dat had u al voorzien en daar bent u voor verzekerd. Hieronder staan de stappen die u moet ondernemen om de schade te laten repareren. 

Schade melden aan scherm smartphone/tablet zakelijke gebruikers

Een zakelijke schade behandelen wij graag rechtstreeks met u. Neem contact met ons op via zakelijk@displayverzekering.nl of bel 0900-2020759. Houd uw certificaatnummer van het kapotte toestel bij de hand en ook uw IBAN-nummer. De schadeafhandeling stuurt u vervolgens informatie over het reparatieproces. 

Reparatieproces

Het reparatieproces is afhankelijk van wat er met uw bedrijf is afgesproken. De mogelijkheid bestaat om een reparateur naar kantoor te sturen om de schade aan het kapotte toestel te repareren. Of heeft u vaste reparateur van alle elektronica? In dat geval verwijzen wij u naar uw reparateur met een geaccepteerde schadeclaim. Nogmaals; dit kan voor elk bedrijf anders geregeld zijn. Neem daarom contact met ons op, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. 

Heb jij een vraag? Wij zijn bereikbaar via:

Tel 0900 20 20 759

info@displayverzekering.nl