Reparatie smartphone/iPhone? Laat het bij ons repareren!


Laat je kapotte scherm van smartphone of tablet bij ons repareren 

Scherm kapot? Problemen met je accu? Waterschade? Welke schade jouw toestel ook heeft opgelopen, wij hebben voor jou de juiste reparateur. En vaak nog dicht bij jou in de buurt ook! Het opsturen van jouw toestel is niet nodig. 

Barst in je smartphone of tablet scherm? Of helemaal gebroken? 

Een telefoon of tablet is een enorm kwetsbaar apparaat. Het scherm heeft een groot oppervlak en alles is touchscreen. Het zal je dus niet verbazen dat schermschade de meest voorkomende schade aan een telefoon of tablet is. Wanneer je een kapot scherm hebt dan ontkom je helaas niet aan een dure reparatie. Tenzij je een schermverzekering hebt afgesloten. 

Verzeker je telefoon tegen een dure reparatie. Slechts 3 euro per maand!

Met een Displayverzekering verzeker je het scherm van jouw oude of nieuwe telefoon of tablet. Niets meer en niets minder. De maandpremie is standaard 2 euro per maand. En wanneer je onverhoopt toch schermschade oploopt aan jouw telefoon of tablet dan wordt de reparatie altijd vergoed. Geen ingewikkelde schadeprocedures dus. Daarnaast hoef je het toestel niet op te sturen. Er is altijd een reparateur bij jou in de buurt. En vaak kun je dezelfde dag nog terecht om de schade aan jouw telefoon of tablet te repareren.

Bang voor de kleine lettertjes? Dat is niet nodig bij onze reparaties

Displayverzekering is simpel, duidelijk en heel transparant. Je verzekerd namelijk alleen het scherm van jouw toestel. Voor het verzekeren van het scherm van een telefoon of tablet zijn dit onze belangrijkste voorwaarden:

  • Elke telefoon of tablet, oud of nieuw, kan worden verzekerd tot een maximaal bedrag van 250 euro. Houd er rekening mee dat wanneer een toestel ouder is dan 14 dagen er een no-claim periode van drie maanden geldt.
  • De premie van de verzekering is standaard 2 euro per maand (inclusief 21% assurantiebelasting) en je betaalt eenmalig de poliskosten à 3 euro. 
  • De minimale looptijd van de verzekering is 12 maanden. Na 12 maanden kun je de verzekering maandelijks opzeggen.
  • Afhankelijk van hoe vaak je een claim hebt ingediend, wordt het eigen risico bepaald. 1e schade: 25 euro, 2e schade: 45 euro, 3e schade: 65 euro.

 

Heb jij een vraag? Wij zijn bereikbaar via:

Tel 0900 20 20 759

info@displayverzekering.nl