Displayverzekering.nl | Blog

Android 7.0 Nougat update uitgerold in Nederland

Na een handje marshmallows (Android 6.0) krijgen Android gebruikers nu een stuk nougat voorgeschoteld. De 7.0 update van Android, genaamd Nougat, biedt gebruikers veel nieuwe functies voor smartphone en tablet. De release van deze update vond in 2016 al plaats, maar sinds vorige week is Samsung ook in Nederland begonnen met het uitrollen van Nougat.

‘Gratis’ telefoon bij je nieuwe abonnement uitzoeken is niet meer

Wellicht heb je het links of rechts al voorbij horen komen. Of misschien heb je er nog nooit van gehoord. In beide gevallen is het best interessant om even te lezen dat de tijd van ‘even een gratis mobieltje bij mijn abonnement uitzoeken’ voorbij is. Nou ja voorbij, de regelgeving is aangepast en dat heeft gevolgen voor jou als consument.

1 op de 10 liever een week zonder partner dan zonder smartphone!

De Kerstdagen staan voor de deur, heerlijk genieten met familie en vrienden! Samen zijn met je dierbaren is de échte kerstgedachte. Maar kun je in de kerstgedachte jouw ‘dierbaren’ vervangen door ‘smartphone’? MediaTest deed in opdracht van Samsung onderzoek naar onze liefde voor één van onze belangrijkste bezittingen. Aan dit onderzoek deden 1053 mensen mee.

Smartphones in 2017: compact, snel, maar ook kwetsbaar

Het is alweer eind 2016 en het nieuwe jaar staat voor de deur. Natuurlijk komen de goede voornemens van een ieder weer ter sprake, hopen we allen op een nog beter jaar en zijn we razend benieuwd wat 2017 ons gaat brengen. Op smartphone gebied is er zeker wat te verwachten! Althans, dat zijn de laatste geruchten. Snelheid en design Nokia We gaan in ieder geval weer horen van Nokia.

Heb jij een vraag? Wij zijn bereikbaar via:

Tel 0900 20 20 759 (€ 0,55 p/min)

info@displayverzekering.nl