iPhone scherm reparatie


Zul je net zien: je let heel even niet op als je wat uit je zak of tas haalt en voor je het weet valt je iPhone op de grond. Je pakt de telefoon direct op, maar het is al te laat: er zit een grote barst in het scherm. Met de oude telefoonmodellen was dat misschien niet zo'n probleem, maar met een smartphone is een barst in het scherm wel heel erg vervelend.

Je kunt je iPhone nu misschien nog wel bedienen, maar helemaal prettig werkt het niet meer. Wat nu? Het vervangen van je iPhone is een hele dure grap. Een scherm reparatie is een beter idee. Maar: ook dat is niet goedkoop! Tenzij je natuurlijk goed verzekerd bent via Displayverzekering. 

Voordelige iPhone 📱 reparatie

Via Displayverzekering kun je altijd rekenen op een voordelige iPhone reparatie. Wij zorgen ervoor dat jij niet te maken krijgt met onverwacht hoge kosten. Je verzekert je iPhone scherm al voor een paar euro per maand. Heb je schade aan je scherm? Dan betaal je voor de reparatie ervan alleen een laag bedrag aan eigen risico.

Bovendien kan je iPhone scherm op veel verschillende locaties gerepareerd worden. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van online diensten, waarbij je je toestel op moet sturen en soms weken kwijt bent. Wij hebben overeenkomsten met verschillende professionele adressen voor reparatie en helpen je zo snel en goed. 

Goedkoop adres voor Samsung tablet reparatie? 🔧

Smartphone / iPhone reparatie dealersBen je juist op zoek naar een goedkoop adres voor je Samsung tablet reparatie? Ook dan zit je als verzekerde van Displayverzekering goed. Onze verzekeringen zijn namelijk niet alleen van toepassing op iPhones van Apple, maar op telefoons én tablets van alle merken. Inclusief Samsung! Samsung toestellen kunnen bij ons verzekerd worden tot een bedrag van 250 euro. 

Het maakt voor ons niet uit of het gaat om een nieuw toestel of een ouder toestel; het verzekeren is altijd heel voordelig. Je kunt dus zelfs je tweedehands toestel via Displayverzekering verzekeren! Heb je meerdere toestellen in je huishouden? Dan kun je ook gemakkelijk alles in één keer verzekeren via onze speciale gezinspolis

Loop geen onnodig risico!

Je denkt er misschien liever niet aan, maar we hebben gemerkt dat een ongeluk echt in een heel klein hoekje kan zitten. Dan is het zonde om onnodig risico te lopen, zeker als dat betekent dat je te maken kunt krijgen met een hoge kostenpost. Je zult zeker niet de enige zijn die een keer te maken heeft met een kapot scherm.

Sterker nog; de reparatie van een kapot scherm is de meest voorkomende reparatie aan een smartphone of tablet. Met onze verzekering zorg je ervoor dat die reparatie altijd voor je betaald wordt. De reparateur bij jou in de buurt stuurt de factuur gewoon naar ons toe. Jij hebt daar zelf verder helemaal geen omkijken naar.

Regel je iPhone scherm reparatie via Displayverzekering

Heb je schade aan je iPhone scherm en ben je verzekerd via Displayverzekering? Dan kun je de reparatie ook gemakkelijk via ons regelen. Meld eerst je schade via het online schadeformulier. Hiervoor kun je inloggen op je account. Wij sturen je vervolgens alle informatie die je nodig hebt om je schade goed aan te melden en een reparatiepunt te vinden. 

Je kunt erop rekenen dat de reparatie goed en vakkundig wordt uitgevoerd en dat je bij ons niet te maken krijgt met kleine lettertjes. De premie per toestel is altijd een vast bedrag en de minimale looptijd van de verzekering is 12 maanden. Is je toestel ouder dan 14 dagen? Dan geldt wel een no-claim periode van drie maanden.

Heb jij een vraag? Wij zijn bereikbaar via:

Tel 0900 20 20 759

info@displayverzekering.nl