iPhone reparatie


Het kan binnen een fractie van een seconde gebeuren: je let even niet op en je iPhone 📱valt op de grond. Dat prachtige scherm van die toch best heel dure iPhone is aan gruzelementen. Wat doe je dan? Als je niet verzekerd bent voor dit soort schade, dan kun je maar het beste je spaarpot omkeren: een iPhone reparatie is niet goedkoop.

Als je echter slim bent, heb je je op tijd verzekerd via Displayverzekering. Dan is alle schade aan je scherm helemaal gedekt. Je hoeft dan alleen de schade maar te melden via je online account op onze website en wij vertellen je wat de volgende stappen zijn. In plaats van honderden euro's, betaal je daarvoor alleen een premie en je eigen risico.

Verzekering voor scherm reparatie 🔧

iPhone repareren

Een verzekering voor een scherm reparatie, is dat niet wat overdreven? Zeker niet! Het scherm is namelijk het onderdeel dat het snelst kapot gaat aan een iPhone, smartphone of een tablet. Het is natuurlijk zonde als een kapot scherm betekent dat je je toestel helemaal niet meer kunt gebruiken. Daarom is een verzekering van Displayverzekering een goede optie.

Bij ons betaal je per toestel een vast bedrag per maand. Je kunt elk toestel verzekeren tot een bedrag van maximaal 250 euro. Is je toestel ouder dan14 dagen? Dan mag je de eerste drie maanden geen schade claimen. Deze en andere voorwaarden kun je duidelijk vinden op onze website. Wij doen namelijk niet aan kleine lettertjes!

Samsung reparatie 🔧 bij jou in de buurt

Een belangrijk voordeel van reparatie via Displayverzekering is dat je je toestel ook niet zomaar ergens naar toe hoeft op te sturen. Is bijvoorbeeld je Samsung tablet of telefoon stuk? Dan zoeken wij een reparatiepunt bij jou in de buurt. Je kunt dan gemakkelijk een afspraak maken en zien waar je toestel naar toe gaat. 

De reparateur zorgt voor de reparatie van je iPhone of Samsung toestel en stuurt de factuur voor de reparatie rechtstreeks naar ons. Wij zullen het bedrag aan eigen risico automatisch van je rekening incasseren. Jij hoeft dus zelf helemaal geen financiële zaken af te handelen en dat is wel zo gemakkelijk!

Verzeker ook je zakelijke toestellen

Een iPhone reparatie kan voor één persoon al flink in de papieren lopen, maar wat dacht je ervan als je verantwoordelijk bent voor meerdere toestellen? Bijvoorbeeld omdat je die aan je werknemers verstrekt? Dan is een zakelijke verzekering van Displayverzekering een goed idee. Hiermee verzeker je eenvoudig en snel de zakelijke smartphones en tablets van je personeel.

Het afsluiten van een zakelijke verzekering via Displayverzekering gaat eigenlijk net zo makkelijk als het afsluiten van een particuliere verzekering. Je kunt je gemakkelijk aanmelden via de website. Wij zorgen er dan voor dat er een account voor je wordt aangemaakt, dat je kunt gebruiken om je gegevens te beheren of schade aan te melden.

Voordelige iPhone reparatie via Displayverzekering

Wil jij geen enkel risico lopen met je dure iPhone en ervoor zorgen dat elke reparatie aan het scherm voordelig gedekt is? Sluit dan vandaag nog een verzekering af op het scherm van je device. Je doet dit gemakkelijk en helemaal online, via Displayverzekering. Als je de verzekering voor het eerst afsluit, is de minimale looptijd 12 maanden. 

Na die 12 maanden kan de verzekering per maand worden opgezegd. Wil je meer weten over de verzekering of een iPhone aanmelden voor reparatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@displayverzekering.nl of door te bellen met 0900 20 20 759. Dit telefoonnummer kost 55 cent per minuut.

 

Heb jij een vraag? Wij zijn bereikbaar via:

Tel 0900 20 20 759

info@displayverzekering.nl